Home

Dvtk kosárlabda edző

Földi Attila édesapja a neves kosárlabda edző Földi Sándor, aki férfi és női vonalon is a legmagasabb szinten tevékenykedett, volt válogatott edző is, többek között az akkori DKSK trénereként is dolgozott Miskolcon női kosárlabda: DVTK 1957-1992 Az új edző a tavaszra Gálhidi György lett, de nyáron nem hosszabbították meg lejáró szerződését. A csapat végül a 12. helyen zárta a bajnokságot. A 100 éves klub. A 2009-10 szezonban a klub fennállása századik születésnapját ünnepelte. A csapat nem. Kosárlabda: az új edző, Földi Attila a DVTK női csapatában is számít a fiatalokra. 2020. május 18. hétfő Fontos, hogy lehetőséget adjak az akadémiáról kikerülő tehetségeknek, mivel csak így van esélyük a fejlődésre - mondja Földi Attila, a DVTK női kosárlabdacsapatának frissen kinevezett 29 éves vezetőedzője A volt DVTK edző májusban távozott a magyarországi csapat kötelékéből, mivel számára ez az ajánlat egy kihívás volt, megméredtetni képességeit egy nívósabb bajnokságban is. A 63 éves Hanlon döntését személyes okokkal és a koronavírus-járvány terjedésével okolta meg

2016/2017 Kecskeméti Kosárlabda Akadémia, serdülő és kadett lány csapat (utánpótlás edző) 2011/2016 Ceglédi EKK NBI A csoport (másodedző, szakmai stáb tag) 2010/2016 Cegléd lány serdülő, kadett, junior (utánpótlás edző) Játékos pályafutás. 2011/2012 Ceglédi KE NBII 2010/2011 Ceglédi KE NBI/ Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Földi Attila veszi át a vezetőedzői posztot. A korábban a Vasas dolgozó érkező fiatal, de már mind NBI/A-csoportos, mind válogatott szinten sok tapasztalattal rendelkező szakvezetővel három éves szerződést kötöttek Miskolcon - olvasható a klub közleményében. Földi Attila édesapja a neves kosárlabda edző. Diósgyőr FC Kft. 3533 Miskolc, Andrássy út 61. E-mail: info@dvtk.e Idén nyáron csatlakozott az Aluinvent DVTK első csapatának keretéhez a klub saját nevelésű centere, Vég-Dudás Anna. A Napos oldal magazin legutóbbi adásában a fiatal játékossal készült egy beszélgetés. - foglalta össze röviden eddigi pályafutását Vég-Dudás Anna. Az összeállításban megszólalt Földi Attila vezetőedző is, aki a felnőtt csapathoz felkerülő. Dr. Szabó Zsolt vezetésével. Kézsebészet, traumatológia, sportorvos, kézsebész, idegsebész, háziorvos, belgyógyász, reumatológus, kardiológus.

Földi Attila az új kosárlabda vezetőedző - DVTK hírek

 1. Története 1960-1983. Az Építők SC 1974-ben vette át a Kaposvári Vasas Izzó NB III-ban szereplő kosárlabda-csapatát. Korábban az Izzó is úgy örökölte az együttest a Kaposvári Hunyady Vasúttól és öt évig szerepeltette színeiben. Így az 1960-tól a nemzeti bajnokság harmadik vonalában szereplő együttes útja az élvonalig meglehetősen göröngyös, bár a.
 2. DVTK kosárlabda, Miskolc. 2.8K likes. Az Aluinvent DVTK hivatalos Facebook oldala/Official Facebook page of Aluinvent DVTK Hungarian women basketball tea
 3. den információt a válogatottakról, aktuális mérkőzéseikről, a női illetve férfi tagozatokról, bajnokságok állásáról és az utánpótlás helyzetéről. Fiatalos, folyamatosan frissülő honlapunk célja, hogy új pályára állítsa a magyar kosárlabda iránt.
 4. A DVTK-tól nemrég távozott segítő az NB II.-es észak-borsodi csapatnál folytatja pályafutását. Ezt ne hagyja ki! Mutasd meg a szépséged és legyél te 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre Huszonegy fordulót.
 5. Földi Attila édesapja a neves kosárlabda edző Földi Sándor, aki férfi és női vonalon is a legmagasabb szinten tevékenykedett, volt válogatott edző is, többek között az akkori DKSK trénereként is dolgozott Miskolcon. Attila édesanyja is NBI-es kosárlabdázó volt, így igazi kosárlabda családba született, sőt testvére szintén magyar utánpótlás válogatott és NBI A.

Diósgyőri VTK - Wikipédi

Megszerezte második győzelmét is az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata a Generali Arénában szerdán este. A piros-fehérek egy rendkívül izgalmas összecsapáson 71-69-re a Cegléd együttesét múlták felül - írja a dvtk.eu Új edző, új remények. Az elmúlt években már-már slágerré vált sajnos ez a pár szó. Általában kevesebb, mint egy év kell ahhoz, hogy újra és újra az új edző hozta lendületben bízzunk. Lehet, hogy ez csupán minden szezonban egy tüneti kezelés, a betegség forrását pedig nem jó helyen.. Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 7. forduló. Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia 87-68 (22-19, 25-17, 17-13, 23-19) Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Frányó Péter, Győrfy Ruben, Makrai Márton. a magyar fiatalokat kritizálta a volt FTC-edző. Kosárlabda női kosárlabda NB I kosárlabda ZTE kosárlabda PINKK Pécsi 424 Ludovika-FCSM Csata ELTE BEAC Újbuda Atomerőmű KSC Szekszárd Aluinvent DVTK B. D. K. 2020.10.21 21:01 Frissítve: 2020.10.21 22:3

A DVTK.eu közleménye: aki férfi és női vonalon is a legmagasabb szinten tevékenykedett, volt válogatott edző is, többek között az akkori DKSK trénereként is dolgozott Miskolcon. Attila édesanyja is NBI-es kosárlabdázó volt, így igazi kosárlabda családba született, sőt testvére szintén magyar utánpótlás válogatott. Gyermekek a gyermekekért! Licit a buborék rajzaira. Amint azt hűséges szurkolóink nyomon követhették, sportakadémiánk növendékei és a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola tanulói nem tétlenkedtek és csodaszép rajzaikkal megtöltötték a lelátót, igazán barátságos hangulatot teremtve felnőtt játékosaink számára a buborék mérkőzései alatt

Jó ritmusban játszottunk, nyertünk a DVTK ellen 2020. december 14. Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését kadett leány A csapatunk, amely a DVTK Akadémia A-t múlta felül több mint húsz ponttal Főoldal / Kosárlabda. 2018. 06. 19. - 17:14. forrás: MTI Új edző a DVTK-nál. Tweet. Az elmúlt négy évben a Ceglédet irányító Cziczás László lett az Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapatának új vezetőedzője DVTK jégkorong edző szezon. Bevérzett a szeme és eleredt az orra vére az egyik kosárlabda-játékosnak a PCR-teszttől Magyar siker a rali Európa-bajnokságon Nagyon készültünk a meccsekre - Megszólalt a kosárválogatott szövetségi kapitánya, miután elhagyták a szlovéniai buborékot. Kosárlabda: nyolc év alatt a nulláról több mint ötszáz fiatalig jutott a DVTK Akadémia. 2019. november 19. kedd. A DVTK Akadémia igazgatója, Király Sándor nyolc évvel ezelőtt edző és gyerekek nélkül kezdett dolgozni Miskolcon Az Aluinvent DVTK Miskolc Miskolc város női profi kosárlabda-csapata. Aluinvent DVTK Miskolc: Adatok: Stadion: Generali Aréna: 1957-1992 DVTK (Diósgyőri Vasgyárak Testgyakorló Köre) 1992-2007 DKSK (Diósgyőri Kosarasok Sport Köre) Földi Attila Edző(k) Megjegyzés, jelmagyarázat.

Tragédia: elhunyt a DVTK dzsúdóedzője - borsodihir

Széchenyi Kosárlabda Akadémia SE- DVTK Akadémia 73-68 (22-7)(16-17)(16-22)(19-22) Bogdán 14 , Boros 2,Sághi 8, Milkovics 26 ,Bende 3/3, Holló ,Geleta 10, Mihály P. 3/3, Mihály E. 7 , Sug A női kosárlabda NB I. A-csoport 5. fordulójában, október 18-án, vasárnap a Szekszárd csapatához látogatott az Aluinvent DVTK. A vezetőedzője nélkül, Völgyi Péter szakmai igazgató irányításával játszó piros-fehérek bár derekasan küzdöttek, de a sokkal szélesebb rotációt alkalmazó hazaiak végül tízpontos, 67-57-es győzelmet arattak a rangadónak beillő. 1910.hu - a DVTK szurkolók otthona: Új edző, új remények. Az elmúlt években már-már slágerré vált sajnos ez a pár szó. Általában kevesebb, mint egy év kell ahhoz, hogy újra és újra az új edző hozta lendületben bízzunk. Kosárlabda. Van bennünk potenciál . július 02, 2020. Tóth Franka a BEAC csapatától.

Szabó Géza a Stécé után 1973 nyarán kezdett el dolgozni a DVTK-nál, és a diósgyőri együttessel remek eredményeket ért el. - Mindig nagy szeretettel gondolok a diósgyőri évekre is, hiszen itt lettem ismert edző, fiatalként szép feladatot kaptam egy új csapat építésében - emelte ki a sportember - Hosszú távra adtak bizalmat, ami ma már szinte ismeretlen fogalom PEAC-PÉCS Női Kosárlabda Klub - az új pécsi női kosárlabda csapat. PEAC-Pécs Női Kosárlabda Klub. HÍREK. CSAPAT. STÁB. DVTK PEAC Lauber > NIKOLA OBRENOVIC erőnléti edző Szül. dátum: 1991. 04. 24 #2 KISS VIRÁG Szül. dátum: 1998. 04. 12. Poszt:

Kosárlabda: az új edző, Földi Attila a DVTK női csapatában

A DVTK Akadémia kosárlabda-szakosztályának igazgatója, Király Sándor nyolc évvel ezelőtt edző és játékosok nélkül kezdett dolgozni Miskolcon. Napjainkban több mint ötszáz. Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (2-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano értékelte a látottakat

A csapatot most Völgyi Péter sportszakmai igazgató vezeti, miután az edző, Földi Attila nem utazhatott el Törökországba. Völgyi a Nemzeti Sportnak a következőket mondta: Nagyon fura, hogy ki sem lehet lépni a hotelből, nagyon komolyan veszik a nemzetközi szövetség által előírt szabályokat.Elsétálhatunk a buszig, amellyel elmehetünk a csarnokba edzeni, a belépés előtt. Eredmények az Eredmenyek.com DVTK aloldalán, részeredmények, végeredmények, meccsinformációk A mérkőzés zártkapus, a csarnokba csak a mérkőzésre illetékes csapatok (edzők és a hivatalos személyzetük, előre egyeztetett lista alapján max. 12 fő játékos + 2 edző) léphetnek be, valamint a mérkőzések hivatalos személyzete (versenybíró, rendezői stáb...).; Belépéskor kötelező a testhőmérséklet mérés! 37.5 fokos testhőmérséklet felett senki nem léphet.

Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano értékelte a látottakat. Fernando Miguel Fernandez Escribano: A mérkőzés első percében történt eset meghatározta az egész találkozót. A csapat két koncentrációs hibát követett el. Az újvidéki edző elmondta, bővíteni szeretné a keret magyar magját. Az idei évben a 16 évesek nagyon jól szálltak be, dicséret illeti őket, de mindenképpen szükségünk van kiforrottabb magyar játékosokra. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem lesz könnyű találni olyat, aki beleillik a rendszerünkbe

Női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntő, 2. mérkőzés: Sopron Basket - Aluinvent DVTK 62-55 (19-20, 18-11, 14-12, 11-12) A Zalaegerszeg egy ponttal nyert a Győr ellen a női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének csütörtöki harmadik negyeddöntőjében A DVTK Jegesmedvék 6-3-ra kikapott a Slovan Bratislava vendégeként a szlovák jégkorong Tipos Extraligában. A DVTK hatot kapott a Slovantól (Fotó: DVTK) Dave Allison játékosai egymás után negyedik sikerükért léptek jégre, de hazai pályán mégis a pocsék start után ugyancsak erősen feljavuló, ráadásul a szezonrajthoz. Edzői kerekasztal beszélgetés kosárlabdában Részletek Kategória: Kosárlabda Megjelent: 2013. június 18. kedd, 08:33 3203 megjelenés 2013. június 18-án, kedden kb.19 órától a Szemere Középiskola (3529 Miskolc Ifjúság u. 16.-20) Kollégium éttermi társalgójában egy kerekasztal beszélgetés lesz, amelyet. Gyimesi János mesteredző tart /sokszoros magyar bajnok Győzelemmel felérő döntetlen a DVTK ellen 2020-10-05 07:00 - Női Extraliga: Rangadót veszített a Vasas a Békéscsaba ellen 2020-10-05 23:00 - Meglepetés is született az NB II legutóbbi játéknapján 2020-10-0

Női kosárlabda: 29 éves szakember a DVTK új vezetőedzőj

Az Aluinvent DVTK Miskolc múlt heti, idegenbeli sikere után csütörtökön, hazai pályán is magabiztosan nyert a svéd Lulea ellen, így kettős győzelemmel jutott a női kosárlabda Európa Kupa legjobb nyolc csapata közé Az Aluinvent DVTK ellen játszott a Cegléd női kosárlabda csapata a Generali Arénában október 7-én. A mérkőzés a hazaiak győzelmével végződött, a piros-fehérek egy rendkívül izgalmas összecsa.. Isten hozott nálunk Lucas! Kérlek pár sorban foglald össze kinek örvendhetünk személyedben! Üdv mindenkinek!Lucas Alborchnak hívnak, 24 éves vagyok.. Új edző a Gyöngyös élén - A gyöngyösi csapat edzőt váltott, ez minden esetben új impulzust hoz egy csapat életében, a játékosok bizonyítani akarnak az új szakvezetésnek, így nagyon oda kell figyelnünk a mérkőzésen. Ezért nehéz is ellenük készülni, mert nem tudjuk, mire számíthatunk tőlük

A volt DVTK edző felállt a Krefeld kispadjáró

női kosárlabda NB I ZTE kosárlabda Sopron Basket PEAC-Pécs NKE-Csata ELTE BEAC Újbuda Cegléd kosárlabda Atomerőmű KSC Szekszárd Aluinvent DVTK H. K. 2020 A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi döntése alapján, a DVTK kosárlabda-utánpótlása is bekerült a Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia tíz utánpótlásképző műhelyei közé. Erről a szakmai sikerről tartottak sajtótájékoztatót január 19-én az Akadémia vezetői

Horváth Ferenc ezzel kivívta a nők ellenszenvét

A kosárlabda Euroliga főtábláján kezd a Sopron, selejtezőben a DVTK Sport 2020.08.10, 14:32 A Sopron Basket a főtáblán, az Aluinvent-DVTK Miskolc pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a női kosárlabda Euroliga 2020/2021-es idényében A női kosárlabda kupában megismétlődik a tavalyi döntő by Kínyó Norbert · 04/03/2016 A címvédő UNIQA Sopron a PINKK-Pécsi 424 legyőzésével csütörtökön bejutott a női kosárlabda Magyar Kupa döntőjébe, ahol így ismét az ezúttal hazai pályán szereplő Aluinvent DVTK Miskolc csapatával találkozik pénteken női kosárlabda címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák A mérkőzésekre a jegyárak változatlanok: 1000, illetve 500 forint, a Széchenyi-egyetem hallgatói és dolgozói, valamint a Széchenyi Kosárlabda Akadémia játékosai számára ingyenes. Klubunk jelenleg bérlet árusítását nem tervezi, viszont aki a tavalyi bérletét felmutatja, jogosult a kedvezményes árú jegy megvásárlására

Előadó: Dr. Szatmáry-Antal Tamás - DVTK Kosárlabda Akadémia erőnléti edző 15.45-17.15: A csapatjáték taktikai felépítése U11-U12 korosztályokban Előadó: Bosnyák Jácint - utánpótlás akadémia szakmai vezető, U14 kiválasztó-képző edző 17:15 -17.30: Regisztráció 2018. július 29. (vasárnap) 09.00-09.30: Regisztráci 13. DVTK II. 20 6 5 9 29-32 23 14. Hatvan 19 6 2 11 29-35 20 15. Putnok 20 5 4 11 23-38 19 16. Salgótarján 20 5 4 11 27-44 19 17. Tállya 20 4 6 10 21-28 18 18. Sajóbábony 20 5 2 13 28-61 17 19. Gyöngyös 19 4 4 11 26-49 16 20. Mezőkövesd II. 19 3 2 14 23-52 11. B MEAFC Kosárlabda, Miskolc. 1 E ember kedveli. Friss információk a MEAFC Kosárlabda utánpótlás csapatairól

A Diósgyőri VTK nyerte a női kosárlabda Magyar Kupát, mivel a pénteki döntőben legyőzte a címvédő Sopront, s ezzel fennállásának harmadik kupasikerét ünnepelhette. 24.hu. 2016. 03. 04. 21:04. Sport. Nem termett babér Miskolcon a Pécsnek. Spanyol edző a DVTK-nál Junior leány A csapatunk játékosait fűtötte a visszavágás vágya a DVTK Akadémia elleni hazai mérkőzésen, ami meglátszott az eredményen: szerdán még hat ponttal kikaptak Miskolcon, most viszont ötveneggyel (!) győztek NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 9. FORDULÓ ALIUNVENT DVTK - ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 83-73 (14-12, 24-10, 20-22, 25-29) Miskolc, 1100 néző. Vezette: Kapitány Szabó 4, ZELE 22/6, Kiss. Edző: Cziczás László. SZEKSZÁRD: Studer Á. 8/6, ELDEBRINK 15/3, Theodoreán 6/6, MCCALL 19, Bishop 12/3. Csere: Mansaré.

Földi Attila az Aluinvent DVTK új vezetőedzője Miskolc

Kosárlabda; Németországban folytatja a DVTK jégkorongcsapatának edzője. Boon- Az NHL-t is megjárt kanadai edző szeretett volna maradni Miskolcon és nyitott volt a folytatásra. Glen Hanlon távozott a DVTK Jegesmedvék vezetőedzői posztjáról, és a német jégkorongligában dolgozik tovább Glen Hanlon távozott a DVTK Jegesmedvék vezetőedzői posztjáról, és a német jégkorongligában dolgozik tovább. A 63 éves, NHL-t is megjárt kanadai edző januárban tért vissza a szlovák élvonalban érdekelt miskolci együtteshez, amelyet korábban is irányított, és az idény végéig szóló szerződést írt alá Most azonban a DVTK trénere örülhetett jobban, roppant erős csapata igazolta a papírformát. A Vasas Akadémia 4 győzelemmel áll a 10. helyen, a Cegléd és a Győr áll előtte hét sikerrel. A DVTK ezzel a győzelemmel a második helyre lépett a tabellán, merthogy a Csata otthon kapott ki a TFSE-MTK-tól, némi meglepetésre

Földi Attila az Aluinvent DVTK új vezetőedzője - WBASKE

A DVTK házigazdaként visszafogott kezdést követően 90-73-ra legyőzte a PINKK-Pécsi 424 együttesét a női kosárlabda NB I alapszakaszának szerdai játéknapján. Otthon nyert az Aluinvent DVTK a PINKK csapata ellen; Rekordgyanús különbséggel győzött a KSC Zalaegerszegen; Összefoglaló a szerdai játéknapró A legutóbb ezüstérmes DVTK hazai pályán legyőzte a bronzérmes Győrt a női kosárlabda NB I. keddi mérkőzésén Edző: Völgyi Péter. Aluinvent DVTK: Fontenette 17/3, Bach 9, Raksányi 6, Pecková 9/3, Melnika 11. Csere: Brewer 6, Szabó F. 7/3, Zele 4, Nagy 7/6. Vezetőedző: Štefan Svitek. (a dvtk.eu oldal alapján) A tabella: 1. Sopron Basket 18 16 2 1487-1025 34 pont 2. Atomerőmű KSC Szekszárd 17 15 2 1299-1027 32 3. CMB CARGO UNI Győr 17 12 5. Edző: Maikel López Mindkét csapatból kulcsjátékos hiányzott. Nálunk Judit a Cegléd elleni térdsérülése után még csak a napokban kezdte az óvatos mozgást, így játékára egyelőre nem számíthattunk Szlovén edző irányítja a jövőben a DVTK Jegesmedvéket 2019.04.26. 19:55 A szlovén Marcel Rodman lett a szlovák élvonalban szereplő DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának új vezetőedzője - közölte a klub közösségi oldalán

A bajnokságból hátralévő hét mérkőzésen a pro lincensszel rendelkező Kovac Zoltán utánpótlás szakmai igazgató megbízott vezetőedzőként irányítja az első csapat munkáját - mondta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója a klub internetes honlapján, a dvtk.eu portálon. A tabella: 1 Edző: Sáfár László Gólszerzők: Katona 6', Kiss L. 44', Kerekes 55', Karikás 74' Sáfár László: Több játékost is nélkülözni kellett ezen a találkozón, Sidibe, Ramos, Máté Peti sérülés miatt nem állt rendelkezésünkre, ezért át kellett szerveznem a csapatot, de akik helyettük játszottak, jó teljesítményt. Hollós Dániel (edző): Egy nagyon nehéz szakasz közepén tartunk, januárban 13 mérkőzést játszottunk le, fáradunk, de így is az volt a kérésem a lányok felé, hogy játszunk egy küzdős, jó mérkőzést. Sára nem tudott rendelkezésünkre állni hátsérülés miatt, de úgy gondolom, hogy most játszottuk a legjobb. Kosárlabda . Időpont 2020.12.19 18:30 . Esemény Vasas Akadémia - BKG Príma Akadémia NB I/B - Piros csoport 13. forduló Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia NBI/A 18. forduló . Helyszín Miskolc, Generali Aréna, Görgey Artúr utca 19..

A DVTK szervezeti felépítése - DVTK

A DVTK elleni mérkőzésen még Tököli Attila asszisztens edző ül a kispadon. Vírus ide vagy oda, de mit mondanak a számok? Az NB I-ben szereplő DVTK hét lejátszott forduló után a kiesést jelentő 11. pozíciót foglalja el a pontvadászatban. Mérlegük: 2 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség, valamint az ezzel együtt járó 7. Bajnokaink - Berecz Ilona & Sugár István. Műkorcsolyázókból lettek jégtáncosok, akik az ifjúsági bajnoki cím után a felnőttek között egy bronz- és négy ezüstérmet szereztek. Ám az 1969-es Európa-bajnokságon legyőzték a regnáló magyar bajnokokat, így ők utazhattak Amerikába a világbajnokságra, a következő évben pedig örök másodikból végre országos. BEAC: Small 15/3, Czank 12/6, Boros 17/9, Smith 28/3, Mérész 19 Csere: Koch 2, Dusanic 2 Edző: Balogh Judit Statisztika Mezőny dobószázalék: 31/65 48% ill. 33/69 48 Utánpótlás edző · 2018. július 1. óta. Agip Filter Autósbolt, DVTK kosárlabda, Érmelléki Attila, Hudák Kereskedőház, Wbasket.hu - Női kosárlabda portál, Eke István ÓZDI Programok, ZIL-130-rajongók, Jóvásár, Si Debil Sport, Celli Autó és Gép Kft, DANEV, Barátosi Levente személyi edz. Két vereséget szenvedett a Debreceni Kosárlabda Akadémia-DSI leánycsapata a Nemzeti Serdülő Bajnokság első fordulójában. A lányok a DVTK-tól és a Kecskeméttől kaptak ki a hétvégén, Miskolcon. Kozák István edző szerint mindkét találkozón hatalmasat küzdött a csapat

Egymilliót nyert a miskolci tanár és a tiszaújvárosi edző

Video: Vég-Dudás Anna a pályafutása kezdetéről, céljairól a DVTK

UP: IKarácsony a B csoportban! – MEAFC„A második félidőben újrakezdtük a mérkőzést” | BOON„Rajtunk már csak a piócás ember segít” | BOON„Aztán átvettük a mérkőzés irányítását és kaptunk két góltÜnnepeltek a Tigrisek! - Sopron Médiaportál

A DVTK Akadémia U18-as együttese fogadta a DEAC női kosárlabda alakulatát felkészülési mérkőzésen vasárnap. Kovács Imre tanítványai - a gyengébb védekezésüknek is köszönhetően - tizennyolc pontos vereséget szenvedtek a házigazdáktól. Fontos információ, hogy a debreceni hölgyek szerdára tervezett edzőmeccse. Bajnokság II. fordulóját játszották a vasárnap a Tüskecsarnokban. A lányoknál megismétlődött az I. forduló döntője, de a VASAS Akadémiának nem sikerült a visszavágás ismét a DVTK fiataljai nyerték a fordulót. A döntőben még minden esélyük megvan a végső győzelemre is. A fiúknál a BP Az edzőcserét követően már a harmadik győzelemnek örülhetnek a kelet-szlovákiai városban. Egyedül a DVTK csorbította ki Valtonen edző statisztikáit. A beharangozóban arról írtunk, hogy csak a gólkülönbség a kérdés a mai nyitrai találkozón, de a liptói csapat majdnem rácáfolt ezen állításunkra A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi döntése alapján, a DVTK kosárlabda-utánpótlása is bekerült a Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia tíz utánpótlásképző műhelyei közé. Erről a szakmai sikerről tartottak sajtótájékoztatót január 19-én az Akadémia vezetői

 • Lábfertőzés.
 • Jászvadóka alma.
 • Bajo építőkocka.
 • Az űr vége magyarul.
 • Bongo ingyen.
 • Határozza meg az alábbi adatsor terjedelmét átlagát és szórását.
 • Sean Bean imdb.
 • Windows 10 tálca mérete.
 • WTCR tabella 2020.
 • Laptop hűtőventillátor.
 • Vajtó lajos gyermekei.
 • Magánterület védelme.
 • Egészséges csoki.
 • First Assassin.
 • Eclipse for python download.
 • Mercedes székhelye németországban.
 • Eles kes.
 • Karboxi hemoglobin szint.
 • Egyedi zöld rendszám.
 • Diana a tragédia nyomában teljes film.
 • Frissen vetett fű gyomirtása.
 • Király skorpió eladó.
 • Magas nt érték.
 • Személyesen kísért szentignáci lelkigyakorlat.
 • Szuicid hajlam wiki.
 • Hoya fajták.
 • József attila medvetánc kötet.
 • Fogaskerék részei.
 • Külföldi kiküldetés napidíj 2019.
 • Gyűjtőlencse gyakorlati alkalmazása.
 • Francia hadsereg az első világháborúban.
 • Fáraó kutya kennel.
 • Infektológia szombathely látogatási idő.
 • Elfekvő jelentése.
 • Otthoni hajfestés loreal.
 • A víz ereje.
 • Cd sablon.
 • Gyanta ékszer tanfolyam.
 • Wikipedia megadeth.
 • Rossz lehelet leggyakoribb okai.
 • Vizsugaras vágógép eladó.